You are here:
SKU: 8314

Reproduktor Plextor

435,08 

Dostupno po narudžbi

Reproduktor Plextor – Reproduktor zvučnih knjiga i ostalih zvučnih sadržaja koji omogućava čitanje sadržaja s CD-a, SD kartica ili USB memorija. Glasovne upute na hrvatskom jeziku provode korisnike kroz sve potrebne funkcije. Maksimalni kapacitet kartice je 32 GB. Uređaj podržava gotovo sve poznate audio formate kao što su DAISY, MP3, WMA i WAVE, a pruža i mogućnost čitanja Microsoft Word .doc i .docx dokumenata koristeći tehnologiju koja tekst pretvara u govor (text-to-speech), no samo na engleskom jeziku. Uređaj sadrži standardni 3.5 mm ulaz za slušalice ili vanjske zvučnike. Masa uređaja iznosi 1.3 kg, a njegove dimenzije su 225 x 180 x 63 mm. Isporučuje se u paketu s punjačem i uputama za korištenje koje su dostupne na crnom tisku te u zvučnom obliku snimljene na CD-u. Punjenje uređaja traje 4 sata, a pun kapacitet baterije omogućava do 5 sati reprodukcije zvučnog sadržaja pohranjenog na CD-u u DAISY formatu ili do 8 sati audio sadržaja pohranjenih na memorijskoj kartici ili USB memoriji.

Prednji dio uređaja pokriven je plastičnom zaštitom s otvorima za najosnovnije funkcijske tipke koje su slične standardnom kasetofonu. Tipke koje su dostupne kada je stavljena plastična zaštita su: ugasiti/upaliti, pokrenuti zapis/zaustaviti zapis, pauzirati, premotati unaprijed, premotati unatrag, odabrati naslov, podesiti glasnoću, podesiti ton, izbaciti CD, postaviti automatsko isključivanje.

Tipke koje se koriste za složenije funkcije nalaze se ispod zaštite, a postaju lako dostupnima kada se zaštita skine. Složenije funkcije uključuju: navigaciju DAISY knjigom po poglavljima, odlomcima, stranicama, frazama i sl., postavljanje sustava, postavljanje knjiških oznaka (omogućava obilježavanje određenih dijelova teksta i njihovo brzo pronalaženje).