O nama

Naša priča...

Tiflotehna d.o.o. je tvrtka koju je 2011. godine osnovao Hrvatski savez slijepih kao profitnu organizaciju s ciljem obavljanja specijaliziranih gospodarskih djelatnosti za poboljšanje kvalitete života osoba s oštećenjem vida u Republici Hrvatskoj.

Područje djelovanja Tiflotehne odvija se u okviru registriranih djelatnosti, sukladno pozitivnim zakonskim propisima i načelima jednakih mogućnosti, univerzalnog dizajna, pristupačnosti i kvalitetnijeg života slijepih osoba, u skladu s iskazanim potrebama, definiranim prioritetima i smjernicama Osnivača.

od

2011.

Više od desetljeća iskustva

preko

98

%

Zadovoljnih korisnika

Pružajući podršku osobama s oštećenjem vida, tvrtka je odlučna u preuzimanju svog dijela odgovornosti za razvoj zajednice u kojoj djeluje, kroz gospodarsku djelatnost kojoj je svrha uključenost osoba s oštećenjem vida u život zajednice i osiguravanje njihove ravnopravnosti.

Naša paleta djelatnosti značajnim dijelom pokriva proizvodnju, trgovinu i pružanje usko specijaliziranih usluga namijenjenih osobama s oštećenjem vida. Kompetentnost za postizanje optimalnih, ali najkvalitetnijih rješenja na tom području, temelji se na uskoj suradnji s Osnivačem – Hrvatskim savezom slijepih, te prikupljanju informacija o svim aspektima poslovanja sa svrhom donošenja kvalitetnih poslovnih odluka, čime se želi omogućiti uspješno poslovanje.

S obzirom da su tehnološki napredak i stalne inovacije glavno obilježje modernog poslovanja, za efektivno kreiranje uspješne marketinške strategije, tvrtka kontinuirano ulaže u ljudske resurse i tehnologije. Raspolaže bogatim informacijama o potrebama ciljane populacije, kretanjima na tržištu i inovativnim rješenjima te prati konkurentne organizacije što nas čini spremnima na kontinuirano učenje i razvoj.

Kvalitetna usluga - Vrhunski rezultati

Predanost poslu

Naša posvećenost leži u pružanju vrhunskih usluga i podrške svakom korisniku, jer Vaše zadovoljstvo je naš cilj.

Inovativni proizvodi

Kontinuirano težimo novim rješenjima kako bismo unaprijedili naše proizvode i usluge, osiguravajući korisnicima najbolju moguću podršku, pružajući iskustvo i demonstraciju proizvoda.

Partnerstvo

Vjerujemo u suradnju s našim korisnicima kako bismo zajedno pronašli najkvalitetnija rješenja za Vas, jer Vaša ravnopravnost je naš prioritet.

Misija

Pouzdana nabava i distribucija kvalitetnih tiflotehničkih pomagala i asistivnih tehnologija, nabava specijalizirane opreme i pružanje potpune podrške za prilagodbu radnih mjesta poslodavcima koji zapošljavaju osobe s oštećenjem vida te podrška u svim segmentima pristupačnosti i univerzalnog dizajna.

Vizija

Kontinuiranim praćenjem potreba novih inovativnih rješenja u području asistivnih tehnologija, ostati vodeći distributer tiflotehničkih pomagala i asistivnih tehnologija te obogatiti ponudu proizvoda i usluga koji doprinose poboljšanju kvalitete života osoba s oštećenjem vida.

"Pronađimo zajedno naš put za društvo u kojem biti slijep neće značiti manje vrijedan, već samo različit. Pridružite se našoj misiji i budite dio inspirirajućeg okruženja koje podržava osobe s oštećenjem vida."